Stakeholder management training

Vind jij het lastig om al je stakeholders op de juiste manier te betrekken en te informeren? Heb jij soms moeite met het juist laten meewegen van de verschillende stakeholders? De stakeholder management training is ideaal voor Product Owners die al enige ervaring hebben, maar beter willen leren omgaan met stakeholders.

Inhoud van de stakeholder management training

Gedurende de training wordt er een persoonlijk model/stappenplan ontwikkeld die helpt bij de uitvoering van stakeholder management. Ook wordt er gekeken naar wat wij noemen de zachte kanten van stakeholder management.

Tijdens deze training ga je intensief samenwerken met je medecursisten, je leert en reflecteert samen. De reflecties vinden plaats door middel interventies tijdens de trainingen. Deze interventies worden geleid aan de hand van reflectieverslagen die je geregeld zult schrijven.

De trainingen zullen op 4 dagen gedurende 2 maanden worden gegeven.

Programma

Tijdens deze 4-daagse training leer je

  • Hoe je een model/stappenplan gebruikt om je stakeholders te managen.
  • Hoe je omgaat met stakeholder die weerstand bieden.
  • Hoe je stakeholders een team gevoel geeft om een gezamenlijk doel te realiseren.
  • Nieuwe werkvormen kennen en gebruiken die je helpen stakeholders maximaal te betrekken bij het verwezenlijken van producten en projecten.
  • Hoe de communicatie tussen individuen werkt, waardoor je zelf effectiever met je stakeholders kan werken.
  • Heel veel nieuwe Product Owners kennen, waarmee jij je netwerk uitbreidt.

Het gewenste niveau

Wij adviserren minimaal HBO werk- en denkniveau voor onze trainingen. Daarnaast is ervaring als Product Owner of praktijkervaring in een soort gelijke rol waarbij stakeholder management komt kijken geadviseerd.

Startdata

De eerstvolgende startdata staan in onderstaande tabel. Een volledig overzicht van alle geplande data vind je op het inschrijfformulier.

4-daagse training Startdatum
In-company In overleg
Stakeholder Management training wo. 26 juni 2024

Bekijk alle startdata op het inschrijfformulier

Tijden en Locatie

De training is standaard in het Aristo Utrecht CS. De eerste training duurt van 9:30 tot 13:30 en de overige 3 trainingen zullen van 9:30 tot 12:30 plaatsvinden.

Heb je vragen over de stakeholder management training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

Bij deelname aan de training, ontvangt u een deelname-certificaat van Agile Scrum Group.

De kosten voor de stakeholder management training bedragen 1395 euro exclusief btw. Dit bedrag is inclusief deelname-certificaat, trainingsmateriaal, drankjes en een lunch tijdens de eerste training.

Ben je er al mee bekend dat je een deel van de kosten van de Agile & Lean training terug krijgt wanneer je een vervolgtraining boekt? Lees hier meer over het verkrijgen van korting op je training.

Direct inschrijven

Offerte per mail? Klik hier

In company

De stakeholder management training kan zowel op basis van in-company als open inschrijving worden geboekt.

In-company is mogelijk en zal toegespitst worden op jouw organisatie. Bel voor meer informatie naar 020 2614 195 of mail naar info@agilescrumgroup.nl.

Open Inschrijving

De training is ook te boeken op basis van open inschrijving. De 4 trainingsdagen worden verspreid over 2 maanden en vinden ongeveer elke 2 weken plaats  in Utrecht bij Meeting Plaza. Bekijk hieronder de beschikbare data en schrijf je gemakkelijk in.

Meer informatie over de Stakeholder management training >