Scrum trainingen

Als je interesse hebt in Scrum, bestaat er de mogelijkheid om een training te volgen. Er bestaat en Scrum basistraining, een Product Owner training en een Scrum Master training.

scrum4

De meeste Agile Scrum trainingen zijn gericht op de IT, onze Agile Scrum trainingen richten zich hier juist niet op. Steeds meer organisaties gebruiken Scrum voor de ontwikkeling van allerlei andere producten en diensten. Gemeenten gebruiken Scrum voor het opstellen van begrotingen of het ontwikkelen van beleid. Bedrijven gebruiken Scrum voor hun marketingcampagnes of salesplanningen. Scrum als Agile manier voor het ontwikkelen van producten en diensten is eenvoudig te leren. Hieronder vind je alle trainingen om zelfstandig als organisatie met Scrum aan de slag te gaan.

Scrum Basistraining >

Scrum Product Owner training >

Scrum Master training >

Korting op een volgende training?

Als je een training bij ons hebt gevolgd (bijvoorbeeld de Basistraining) dan kun je €99,- korting krijgen op een Scrum Product Owner of Scrum Master training. Deze korting kun je blijven claimen als je al een training hebt gevolgd. Je kunt dus een Product Owner en een Master training volgen en op beide trainingen korting krijgen.

Meer over de korting >

zelforganisatie-fabriek-logo

De Zelforganisatie Fabriek is een dochteronderneming van Agile Scrum Group. De Zelforganisatie Fabriek richt zich op het trainen en coachen van teams die aan de slag gaan met zelforganisatie of zelfsturing. Neem contact op om vrijblijvend kennis te maken.