Kanban Training

Vraag jij je af of Kanban in jouw team past? Of wil je leren hoe je Kanban kunt toepassen in jouw organisatie? Wellicht komt het vaak voor dat jouw team de deadlines niet haalt. Of dat er veel spoedgevallen tussen komen. Neemt de kwaliteit van de werkzaamheden langzaam af, doordat je collega’s overspoeld raken door de hoeveelheid werk?

Herken jij deze punten? Lees dan zeker verder. In deze Kanban training komen allerlei uiteenlopende zaken over deze werkmethode aan bod, zodat jij leert op een zo’n efficiënt mogelijke manier aan de slag te gaan.

Inhoud van de training

Binnen één dag weet jij alles over Kanban. Je leert alle ins-and-outs en weet na de training de methode te introduceren in jouw organisatie. De meest kenmerkende eigenschappen van teams die werken middels Kanban zijn onder andere werken op hoge snelheid, afleveren van hoge kwaliteit en enorme wendbaarheid. Omdat nieuwe informatie pas echt binnenkomt als je ermee aan de slag gaat, zal de theorie tijdens de training uitgelegd worden via een “serious game”.

In de Kanban training komen verscheidene onderwerpen aan bod:

  • Hoe kun je het beste Kanban introduceren? Ben je van plan deze methode te introduceren op individueel, team of organisatie niveau?
  • Kanban KPIs. Hoe houd je de voortgang bij?
  • Wat houdt de Kanban methode in? De Kanban methode wordt behandeld aan de hand van een “serious game”, waarbij de kerngebruiken centraal zullen staan.
  • Kanban Mindset: wat is dit en welke waarden worden hieraan gekoppeld?
  • Omgaan met veranderlijke prioriteiten. Weet te voorkomen continu te multitasken. Maar hoe doe je dat?
  • Waarom visualisatie belangrijk is. Wat kun je in beeld brengen en hoe doe je dat? Gebruik je een fysiek bord, zoals een whiteboard, of ga je over op digitaal?

Het resultaat van het volgen van de training:

  • Je kan de Kanban Methode overbrengen aan je collega’s, in jouw team of organisatie
  • Weet je het verschil tussen Kanban en andere Agile Methodieken zoals Lean en Scrum
  • Begrijp je waarom personen in Kanban teams wendbaar zijn. Ook weet je de voordelen van snel ingaan op veranderingen in de omgeving waardoor je een stap voor bent op andere organisaties.

Startdata

De eerstvolgende startdata staan in onderstaande tabel. Een volledig overzicht van alle geplande data vind je op het inschrijfformulier.

1-daagse training Startdatum
In-company In overleg
Kanban training wo. 17 juli 2024
Kanban training do. 19 september 2024
Kanban training di. 12 november 2024

Bekijk alle startdata op het inschrijfformulier

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch). De trainingen vinden plaats in Meeting Plaza, Utrecht.

Heb je vragen over de Kanban training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

Ervaringen deelnemers

Na afloop van de training ontvang je een officieel Agile Scrum Group deelname-certificaat.

De kosten voor de Kanban training komen op €545 per persoon, excl. btw. In deze kosten zijn al het opleidingsmateriaal, drankjes/lunch en een officieel certificaat vanuit Agile Scrum Group bij inbegrepen.

Wist je dat je een deel van de kosten van deze Kanban training terugkrijgt bij het boeken van een vervolgtraining? Lees hier meer over korting op je training.

De Kanban training kan zowel op basis van in-company als open inschrijving worden geboekt.

In-company is mogelijk vanaf 4 deelnemers. Bel voor meer informatie naar 020 2614 195 of mail naar info@agilescrumgroup.nl. Wij zullen je een offerte sturen, toegespitst op jouw situatie.

Je kunt er ook voor kiezen de training te boeken op basis van open inschrijving. De trainingen vinden plaats in Utrecht bij Meeting Plaza. Bekijk hieronder de beschikbare data en schrijf je gemakkelijk in.