Voorbereiden op het Scrum Master of Product Owner examen

The Scrum Guide

De tweedaagse training bereid je voor op het examen. Het Scrum framework wordt beschreven in “The Scrum Guide”. Om het examen met succes te kunnen afronden is aan te raden dit document grondig te bestuderen.

Download hier de Scrum Guide >

Professioneel ontwikkelde examentraining voor Scrum.org & IIABC.org

examentraining

Agile Scrum Group Examentraining: we hebben beproefde examentrainingen (€30 incl. BTW) ontwikkeld met diverse oefenexamens. De oefenexamens bevatten 300+ oefenvragen en tips voor mensen die in één keer willen slagen voor hun certificering. De vragen zijn bedacht door ervaren gecertificeerde Scrum Masters en Product Owners. Per vraag verstrekken we uitgebreide uitleg over waarom bepaalde antwoorden goed of fout zijn.

Gratis Scrum assessments

Via Scrum.org, de organisatie waar je het Scrum examen aflegt, kun je je voorbereiden op het examen door een gratis online assessment te doen. Aan de hand van jouw score heb je een beeld of je klaar bent voor het Engelstalige examen; ja of nee.

Doe hier een gratis assessment >

Lees hier meer over de assessments >

Nederlandse Scrum Examens

Wil je liever een Scrum examen in het Nederlands doen? Overweeg dan om via IIABC.org een examen te doen. Deze examens zijn in het Nederlands, Duits, Engels en Spaans beschikbaar.

IIABC.org oefenexamen

Via zelfstudie kan je je voorbereiden op het IIABC.org examen (een training volgen is altijd beter). Om te bepalen of je voldoende kennis hebt, kan je hier een scrum oefenexamen doen met 10 vragen. Dit geeft je een goed beeld of je in staat bent het examen succesvol af te ronden.