Scrum basistraining

In één dag leer je de complete basis van Agile en Scrum. We leggen je de basisprincipes achter Agile en Scrum uit. Daarnaast laten we door middel van praktijkvoorbeelden zien hoe je Scrum toepast binnen jouw organisatie. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je Scrum toepast in een non-IT omgeving.

scrum5

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat is het Scrum framework?
 • Wat zijn de verschillende rollen?
 • Wat zijn de taken van:
  > Scrum Product Owner
  > Scrum Master
  > Scrum team

Een belangrijk onderdeel in de training is onze Agile Scrum praktijksimulatie. In een fictieve organisatie gaan wij samen aan de slag met een Scrum project. Hierbij komen allerlei situaties aan bod waarmee je ook te maken krijgt als je straks zelf in een Scrum project werkt.

Het doel van deze training:

 • Zorgen voor een basiskennis van Agile en Scrum
 • Kennis van alle begrippen en rollen binnen het Scrum framework
 • Enthousiasme en kennis creëren om Scrum toe te passen in de eigen organisatie.

Na afronding van de Scrum basistraining ontvang je een Agile Scrum Group certificaat ter bewijs van deelname. Daarnaast heb je de mogelijkheid een officieel IIABC.org Agile Business Foundation examen af te leggen. Indien je slaagt kun je aantonen dat je beschikt over de benodigde kennis over de grondbeginselen van Agile en Scrum. Omdat het examen online wordt afgelegd, kun je zelf een geschikt moment uitkiezen.

De kosten voor de Scrum basistraining, zonder examen, bedragen €395 excl. btw. Indien je het Agile Business Foundation examen via IIABC.org na afloop van de training wilt afleggen, is het mogelijk dat vooraf aan de training bij te boeken. De kosten zullen dan €445 bedragen excl. btw.

Al het opleidingsmateriaal, Agile Scrum Group certificaat en de drankjes/lunch is in de prijs inbegrepen. Wij zorgen bewust voor een lage prijs voor de Scrum basistrainingen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft kennis te maken met Agile werken.

Ben je er al mee bekend dat je een deel van de kosten van de Scrum basistraining terug krijgt wanneer je een vervolgtraining boekt? Lees hier meer over het verkrijgen van korting op je training.

De Scrum basistraining kan zowel op basis van in-company als open inschrijving worden geboekt.

In-company is mogelijk vanaf 4 deelnemers. Bel voor meer informatie naar 020 2614 195 of mail naar info@agilescrumgroup.nl. Wij zullen je een offerte sturen, toegespitst op jouw situatie.

Je kunt er ook voor kiezen de training te boeken op basis van open inschrijving. De trainingen vinden plaats in Utrecht (Meeting Plaza) en Amsterdam (BCN Arena). Bekijk hieronder de beschikbare data en schrijf je gemakkelijk in.

Basistraining Agile en Scrum

wo. 21 november 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 21 november 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

wo. 5 december 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 5 december 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

ma. 17 december 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op maandag 17 december 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

ma. 17 december 2018 in Amsterdam (BCN Arena)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op maandag 17 december 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

wo. 2 januari 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 2 januari 2019!

Inschrijven

Optie nemen

Meer informatie over de Scrum basistraining >

Deel deze pagina:
Email this to someoneShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook