Agile HR Training

Vraag jij je af wat Agile HR precies betekent? En welke verantwoordelijkheid HR heeft in een bedrijf die Agile werkt? Wil jij weten hoe jij met jouw HR team Agile kunt gaan werken? Schrijf je dan in voor de Agile HR training. Na het volgen van deze tweedaagse opleiding ben je op de hoogte van hoe jij Agile kunt toepassen op jouw afdeling en welke invloed dat uitoefent op de HR werkzaamheden.

In de Agile HR training komen verschillende onderwerpen aan bod:

  • Welke verantwoordelijkheid vervult HR in een Agile organisatie? Wij onderscheiden drie HR-niveaus: Agile HR, tactisch Agile HR en operationeel Agile HR. Tijdens de training worden alle drie belicht en worden vragen beantwoord zoals: Wie beoordeelt persoonlijke ontwikkeling en hoe wordt deze ingericht? Wat betekent goed Agile leiderschap? Hoe zit het met beleid in een Agile organisatie? Wat zijn Agile functieprofielen en hoe zien deze eruit?
  • Wat betekent Agile werken? Allereerst wordt de term Agile duidelijk uitgelegd. Deze nieuwe manier van werken heeft veel aan populariteit gewonnen. Maar wat betekent het precies?
  • Agile transformatie. Waar begin je, zodra je besloten hebt een Agile transformatie aan te gaan? In de training wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe dit aan te pakken.
  • De HR afdeling en Agile. Agile is naast een vernieuwde mindset ook een combinatie van methoden. De training geeft inzicht in toepasbare methoden om Agile toe te passen op de HR afdeling.

Na de training kan je:

  • Agile werken voorstellen op jouw HR afdeling.
  • Met jouw HR team het gehele bedrijf meer Agile maken. Met als gevolg tevreden klanten én tevreden medewerkers.

NB: voor deze opleiding is geen voorkennis vereist. Heb je onze basistraining gevolgd? Dan zit er een stuk herhaling in deze training.

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch). De trainingen vinden plaats in Meeting Plaza, Utrecht.

Heb je vragen over de Agile HR training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

Ervaringen deelnemers

Na afloop van de training ontvang je vanuit Agile Scrum Group een certificaat ter bewijs van deelname.

De kosten van de Agile HR training komen op €990 per persoon, excl. btw. In deze kosten zijn al het opleidingsmateriaal, drankjes/lunch en een officieel certificaat bij inbegrepen.

Wist je dat je een deel van de kosten van deze Agile HR training terugkrijgt bij het boeken van een vervolgtraining? Lees hier meer over korting op je training.

Interesse in de Agile HR training?
Neem contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. Wij helpen je dan graag verder.

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 020 2614 195 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.